DOĐITE KAO GOST, OTIĐITE KAO PRIJATELJ

Od 2000. godine pružamo kvalitetne usluge ronjenja klijentima širom svijeta.

Sigurnost i korisničke usluge su nam na prvom mjestu: redovito servisiranje i održavanje naše ronilačke opreme osigurava čistu, udobnu i funkcionalnu opremu za sva Vaša ronjenja i tečajeve. Možemo se prilagoditi svim Vašim potrebama za ronjenjem i ponuditi cijeli niz tečajeva na više jezika.

Za vašu opremu, kao i za opremu za iznajmljivanje imamo veliki prostor sa tušem. U našoj radionici možemo voditi brigu o manjim problemima opreme i manjim popravcima.

Nakon ronjenja možete se opustiti u sjeni u ronilačkom centru i uživati u nevjerojatnim pogledu dok upisujete svoje dnevne urone ili prolazite kroz teoriju ronilačkog tečaja.

Predivan tim iza scene

Kao tim višejezičnih instruktora, dive master-a i volontera, radimo na tome da svi naši polaznici i ronioci odu iz Marine Sport-a sa strašću za daljnjim ronjenjem.

Cilj nam je pružiti Vam najbolje iskustvo ronjenja.

Robert

Vlasnik & Instruktor

Goran

Kapetan & Divemaster

Laura

Dizajner usluga (Service Design)

Edo

Instruktor

Bojana

Instruktor

PRIDRUŽITE NAM SE NA NAŠIM DNEVNIM IZLETIMA BRODOM

Naš brod je prostran, što vam omogućuje da imate najudobniji put do ronilačke lokacije. Brod je dobro opremljen sa vrlo iskusnim kapetanom i dive masterom, prostranom otvorenom palubom sa sjedalima na svakoj strani i sa osvježavajućim pićem, prvom pomoć i kisikom.

Na brodu, kapetan će vam pružiti svu potrebnu pomoć tijekom izleta i objasniti vam ronilačku lokaciju razumljivo i jasno. Ne-ronilački prijatelji ili obitelj mogu pratiti ronioce na brodu i uživati u moru i suncu, dok im prijatelji/obitelj roni.

PRIVATNO IZNAJMLJIVANJE BRODA

Također možete rezervirati brod za privatnu grupu ljudi. Rado ćemo vam pomoći ako želite iznajmiti brod za privatni izlet koji može uključivati ronjenje sa bocom, ronjenje s maskom i disalicom ili samo opušteni izlet.

POTREBNA DOKUMENTACIJA

Certificirani ronilac mora predati ronilačku karticu u uredu tijekom prijave prije ronjenja.
Imajte na umu, da ako nam na dan ronjenja kažete da ne možete pronaći svoju ronilačku karticu postoji mogućnost da nećete moći roniti.